Alles Selecteren

Selecties maken
Binnen alle zichtbare regels van het overzicht kan met behulp van de toetsen SHIFT en CTRL meer dan één regel geselecteerd worden. SHIFT selecteert de huidige selectie tot en met de regel die tijdens het indrukken van de SHIFT-toets wordt gekozen.
CTRL selecteert de huidige selectie, plus de regel, die tijdens het indrukken van de CTRL-toets wordt gekozen.

Alleen zichtbare regels kunnen op deze manier geselecteerd worden.

Meer regels zichtbaar maken door de zoom-factor van uw browser aan te passen.

toevoegen Meer regels selecteren
Maak gebruik van een filter of een zoekactie om de juiste selectie te maken en kies vervolgens menu Bekijken - functie: Alles Selecteren. Nu worden alle regels, ook die niet zichtbaar geselecteerd.
Zolang deze functie is gekozen, wordt de menubalk rood weergegeven, omdat andere functies dan uitgevoerd worden op alle regels. Als deze functie is gekozen, kan geen gebruik gemaakt worden van de functie wijzigen. Er kunnen namelijk niet meerdere regels tegelijk gewijzigd worden.