Direct wijzigen Aan/Uit

Wijzigen
 (Direct) Wijzigen Aan/Uit

Op diverse overzichten is de functie direct wijzigen opgenomen. Hiermee kun u snel wijzigingen direct in het overzicht doorvoeren.

Direct wijzigen houdt in dat de kolommen die zwart zijn direct gewijzigd kunnen worden als de functie aan staat. De kolommen die licht grijs gekleurd zijn kunnen niet gewijzigd worden.

Stel u wijzigt iets in een offerteregel, dan is deze wijziging direct zichtbaar als u op een andere regel gaat staan.
Let op! (sub-)totalen worden niet direct doorgerekend. Deze worden pas doorgerekend als het gehele scherm weer ververst wordt (F5 of het overzicht sluiten). Door bijvoorbeeld een korting in te voeren op een regel word het subtotaal ook anders.